Contactformulier
Naam:*
Bedrijfsnaam:
Emailadres:*
Telefoonnummer:*
Ik ga akkoord met de privacyverklaring.*
Vraag:*

TRANSPARANTIE, VERTROUWEN & BEGRIP

Wees niet bang om bij ons kantoor binnen te lopen of om een afspraak te maken met één van onze advocaten. Een verkennend gesprek is altijd gratis.

Wij kijken met een juridische blik naar uw zaak. Wij informeren u over de van toepassing zijnde wet- en regelgeving, kansen, te nemen stappen en kosten zonder uw persoonlijke belangen te vergeten.

ARBEIDSRECHT

Problemen met uw werkgever?
Als werknemer weet u niet altijd waar u aan toe bent. Mag uw werkgever u nóg een contract aanbieden? Mag uw werkgever u zomaar ontslaan? Of uw loonbetaling opschorten? En wat moet u doen als u ziek bent? Op al uw vragen over uw baan of over uw rechten als werknemer hebben onze advocaten een antwoord.

STRAFRECHT

Wij verdedigen u voor de rechter
U moet voorkomen voor de rechter omdat u verdacht wordt van het plegen van een strafbaar feit. Onze strafrechtspecialist is bij uitstek degene die de zitting met u voorbereidt en die uw recht op een eerlijk proces waarborgt. Wij onderzoeken of de verdenking terecht is en bereiden u voor op het proces.

FAMILIERECHT

Houweling&Kars heeft alle kennis in huis
Onze advocaten helpen u wanneer u gaat scheiden of wanneer uw relatie is verbroken. Wij zorgen ervoor dat er een omgangsregeling tot stand komt en zien toe op de naleving daarvan. We helpen u bij alimentatiekwesties en de verdeling van gemeenschappelijke zaken. Wij regelen ook andere familierechtelijke kwesties voor u zoals naamswijzigingen, uithuisplaatsingen, onder toezicht stellingen, onder curatele stelling en bewindvoering.

CONSUMENTENRECHT

Het consumentenrecht dient ter bescherming van de consument. Een consument sluit dagelijks overeenkomsten maar mist vaak de kennis en ervaring van de professionele wederpartij. De Nederlandse consumentenregelgeving is versnipperd en de Europese consumentenregelgeving steeds meer in opkomst. Een gedegen kennis van het consumentenrecht is dan ook vereist om de consument goed over zijn rechtspositie te kunnen adviseren. Wij beschikken over de kennis en kunde om u als consument te helpen indien uw wederpartij het niet zo nauw heeft genomen met de regels. Dit geldt zowel voor aankopen via het internet als via de traditionele verkoopkanalen.

HUURRECHT

Het komt regelmatig voor dat huurder en verhuurder met elkaar in conflict komen. Het kan gaan om de hoogte van de huurprijs, de opzeggingstermijn, onderhuursituaties, gebreken aan het gehuurde etc. Zowel verhuurders als huurders kunnen bij ons terecht voor adviezen en procedures.

SOCIALE ZEKERHEID

Komt er een eind aan een arbeidsverhouding, dan is het vaak nodig om aanspraak te maken op het sociaal verzekeringsrecht. Dat is bedoeld om u voor korte of langere tijd zekerheid te bieden over uw inkomen. U krijgt een uitkering als u tijdelijk of blijvend niet langer in staat bent in uw eigen onderhoud te voorzien. Wij kennen de complexe regelgeving aangaande ons sociale zekerheidsstelsel en kunnen u helpen als het mis dreigt te gaan en u zonder inkomen komt te zitten of uw uitkering moet terugbetalen.

PARTICULIEREN

Op deze pagina vindt u een korte introductie in de specialismes van Houweling & Kars.

Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op.

Direct naar:
> Arbeidsrecht
> Strafrecht
> Familierecht
> Consumentenrecht
> Huurrecht
> Sociale Zekerheid
pro-deo advocaten
rijbewijs ingenomen
EEN VERKENNEND GESPREK IS ALTIJD GRATIS